Undersøkelser om kraftig spenning i Storbritannia viser at 4 prosent innbyggere eier Bitcoin

Nyere undersøkelser utført av Financial Conduct Authority (FCA), avslørte at britisk kryptodopsjon øker med 1,9 millioner mennesker, 3,86 prosent av landets befolkning som eier den digitale eiendelen.

Flere har handlet cryptocurrency i landet den siste tiden, da digitale eiendeler har byttet hender veldig ofte. I følge FCA-rapporten har antallet investorer i Storbritannia som hadde Bitcoin Trader eller annen cryptocurrency anslått til 1,5 millioner, i fjor, hvor antallet innbyggere i Storbritannia som hadde Bitcoin eller annen cryptocurrency, ble estimert til 1,5 millioner til 2,6 millioner.

Bevissthet, driver bak crypto adopsjon bølge i Storbritannia

Utenom kryptoadopsjon i Storbritannia øker, hører innbyggerne mer om de digitale eiendelene nå enn før. Undersøkelsen regulatorene gjennomførte avslørte at de britiske innbyggeres bevissthet om kryptoer øker fra 42 prosent i fjor til 73 prosent i år.

Den ledende kryptoen disse innbyggerne er klar over er Bitcoin, referert til som kongen av krypto fulgt av ennå til å lansere Facebook stablecoin Vågen, Bitcoin Cash og Ethereum. Flertallet av beboerne som eier disse myntene, hevdet at de investerte i dem på lang sikt, og 41 prosent av dem som hevdet investeringen ville være i over tre år.

Forskere hevder at et voksende medias søkelys på sektoren, sammen med en pigg i krypto-reklame, er ansvarlig for økt bevissthet.

Når britisk kryptodopsjon øker, øker Coinbase-innflytelsen

FCA-forskning avslører videre at de fleste britiske innbyggere som eier den ene mynten eller den andre bruker Coinbase-utveksling for å handle. San Francisco kryptofirma er nedlatende av 63 prosent av britiske kryptoholdere. I motsetning til dette, globalt og uten tvil det mest populære kryptobørselskapet , blir Binance nedlatende av 15 prosent av britiske kryptoholdere som rangerer nummer to.