PlusToken’s lammende virkning på Bitcoin og en milliard-dollar indvirkning på kryptomarkeder

Travis Kling, en leder af kryptoaktivfirma, har henledt offentlighedens opmærksomhed på en tvivlsom cryptocurrency-transaktion, der involverer førende cryptocurrency-udvekslinger Huobi og Okex og mere interessant PlusToken. Ifølge den anonyme cryptocurrency-forsker kendt som “ErgoBTC” blev 165.000 BTC’er blandet og sendt fra PlusToken til udvekslingsplatforme i august.

I en tweet, der har ført til rimelige bekymringer fra kryptobrugere, bemærkede Kling, at de involverede udvekslinger endnu ikke var adresseret, enten ved debunking eller bekræftelse af, at over 1 mia. Dollars værdi af Bitcoin Era blev blandet og sendt til begge platforme.

PlusToken-effekten på Cryptocurrency-markedet

Selvom dette kan virke som en lille proton af cryptocurrency, efterlader det en masse spørgsmål vedrørende markedets grundlæggende struktur. Brugere spekulerer ikke kun i, at udvekslinger simpelthen har været tavse, fordi de drager fordel af gebyrafgifter, men hvalbevægelser som dette vil også påvirke markedspriserne senere.

Det er allerede blevet konstateret, at hvalbevægelser har betydelige virkninger på markedspriserne, og derfor kan store målinger som handelsmængde, priser og markedskapital, som alle er indikatorer for markedsudvikling, blæse tal på markedet. Flere undersøgelser i 2019 afslørede, at flere adresser tilknyttet PlusToken siden har forsøgt at udbetale ved at distribuere midler til forskellige digitale valutavekslinger.

Åbent markedssalg, som førte til et opsving i både Bitcoin- og Ethereum- handelspriser fulgte efter. 200.000 BTC på det åbne marked blev mistænkt for at være blevet likvideret af PlusToken-relaterede adresser, hvilket senere førte til et enormt salg i markedet i 2019. Med næsten $ 185.000.000 i Bitcoin udbetalt af PlusToken-svindlere gennem OTC-mæglere, er det meget muligt, at intensiteten af likvidationerne kunne skabe et fald i Bitcoin-priserne.

Den asiatiske „Ponzi-ordning.“

Du gættede det, PlusToken var en af ​​de første milliarder dollars Ponzi-ordninger, der opstod i Asien. Da Asien spiller en vigtig rolle i den globale vedtagelse af Cryptocururrency, kommer det ikke som nogen overraskelse, at PlusToken var i stand til at skaffe anslagsvis $ 2,9 mia. Fra intetanende brugere på sin platform.

Inden platformen blev nedlagt, fandt efterforskere, at PlusToken havde sikret over 3 millioner brugere, som alle bidrog til dens ”milliard-dollar” -titel. Den påståede Ponzi-ordning havde sin regeringstid tilbage i maj 2018, da den først vandt popularitet for sine meget lovende investeringsplaner og tegnebogstjenester.

Plustoken var især fokuseret på det asiatiske Cryptocurrency-marked, netop kinesiske og koreanske investorer, som sådan havde det vestlige cryptocurrency-rum begrænset information om platformens inderside.

PlusToken vil senere pusle Blockchain-analysefirma Ciphertrace , nok til at få opmærksomhed fra det vestlige cryptocurrency-samfund som en uredelig investeringsplatform. Da seks kinesiske borgere blev arresteret for at blive tilknyttet PlusToken, nægtede ordningen, at de mistænkte var topkolleger, men kun handlende og brugere af platformen.