Ja, Bitcoin Options Åben interesse er 2,5 gange højere i denne uge; Hvorfor?

Bitcoins pris er steget med 7,33% inden for de sidste 7 dage.

Med denne form for momentum, der er opbygget, er Open Interest på derivatudvekslinger også op. Det er dog ikke den eneste interessante bit. Faktisk er den samlede åbne rente på børser med derivater steget med 18%, men på Huobi er den steget med 250% i løbet af ugen.

En række begivenheder i løbet af de sidste tre uger, herunder investering på 50 millioner dollars fra Square Inc. og investering på 500 millioner dollars fra MicroStrategy, har sat Bitcoin Era i front for institutionelle investorer. Bortset fra private fondehuse får statslige pensionsfonde også eksponering for kryptokurver, hvor det samme bidrager til voksende investortillid og interesse.

Åben interesse i BTC Options-markedet forventes at stige yderligere, da smarte penge er bekymrede over risikoeksponering. RoI på BTC er højere end nogen anden aktivklasse. Faktisk har det også slået guld i 2020. Imidlertid strømmer smarte penge hurtigere end optioner end spotbørser, og det er også tilfældet med detailhandlere.

Minimering af risikoeksponering og maksimering af afkast har været populære strategier i denne markedscyklus. Udtørringen af ​​Bitcoin-tilstrømninger til stedet for børser og de faldende reserver har yderligere skubbet denne fortælling.

Som detailhandler er det ikke altid tilrådeligt at følge smarte penge. På et marked, der sulter efter tilstrømning og det underliggende aktiv, er det imidlertid populært at følge smarte penge på derivatudvekslinger. Detailhandlere er på samme side som institutioner, og på Huobi afspejles dette i handelsvolumenet.

At øge handelsvolumen ville betyde, at stemningen er bullish. Det vigtige spørgsmål er dog, hvor længe vil det hausse stemning vare? For at opretholde den bullish stemning skal nettoutstrømmene falde, mens tilstrømningen fortsætter med at stige. Fra nu af er børsen på derivater positiv. Imidlertid fortsætter spotudvekslinger med tunge udstrømninger.

Åben interesse for Bitcoin Options er 2,5 gange højere i denne uge

I tilfælde af nettoutstrømning går DeFi-projekter foran med tunge incitamenter, der motiverer handlende til at parkere midler i længere perioder. Selvom spotbørser tilbyder færre incitamenter til parkeringsmidler, kan et træk svarende til DeFi hjælpe med at øge den nævnte netflow.

Den nuværende tyrkørsel, der drives af smarte penge på derivatudvekslinger, kan være kortvarig, medmindre renter og midler stiger forholdsmæssigt ved spotbørser. Indtil da vil handelsmuligheder hjælpe med at multiplicere overskuddet og samtidig reducere den underliggende risiko for detailhandlere.