Ethereum vergrendeld in DeFi spikes; Totale waarde vergrendeld nadert $1.5 Bn

De DeFi ruimte heeft vrij hersteld na de cryptocurrency markt meltdown drie maanden terug en heeft opgedaan grote dynamiek als het onlangs overtroffen de cruciale $1 miljard totale waarde vergrendeld. In de laatste ontwikkeling voor de DeFi ecosysteem, de totale waarde [USD] vergrendeld klom naar een frisse all-time high zoals het stond op 1,48 miljard dollar op de 21e juni, op het moment van schrijven. Dit was volgens de website van DeFi Pulse.

Bovendien, Ethereum [ETH] opgesloten in DeFi ook getuige van een piek. als het klom naar 2,91 miljoen, een niveau ongezien sinds de daling van de markt medio maart. De laatste opleving zou kunnen wijzen op een bullish outlook in de prijsactie van ETH op korte termijn. Hoewel de goedkeuring in gedecentraliseerde financiën niet noodzakelijkerwijs leidt tot een bullish beweging van de munt, naarmate meer Ether wordt opgesloten in het DeFi-platform, zal er mogelijk een aanbodcrisis ontstaan die op haar beurt de vraag zou stimuleren.

In dezelfde lijn beweerde ook John Todaro, hoofd onderzoek van Trade Block,

Er is veel opwinding rond nieuwe DeFi-munten. Herinnert u zich dat het grootste deel van dat onderpand dat over die platformen is opgesloten in Ethereum. Als dat uitstekende ether aanbod komt naar beneden en de vraag van DeFi platformen raakt ontsnappingssnelheid, zal ETH rally hard.

Bitcoin opgesloten in DeFi merkte ook een uptick op. Het was getuige van een enorme piek in mei van dit jaar nadat Maker Governance een stemming had gehouden die besloot om WBTC te gebruiken als onderpand voor het Maker-protocol. Dit werd ook aangekondigd als positief nieuws voor de grotere muntmarkt, aangezien toenemende cijfers van Bitcoin Code dat in DeFi is opgesloten een daling van het volume van de Bitcoin in het aanbod zou signaleren.

In een andere ontwikkeling voor DeFi werd Maker DAO omvergeworpen door Compound als het bovenste platform van de ruimte. Op het moment van schrijven, Compound had 554,8 miljoen dollar vergrendeld terwijl Maker DAO 483 miljoen dollar volgens DeFi Pulse.